Заявка за участие

ВАЖНО!!!

Напомняме, че срокът за подаване на заявките изтича на 20 март 2024г. Закъснели заявки няма да се приемат! Срокът за заплащане на таксите участие е същият - до 20 март 2024г.!
* Всички индивидуални участници от III и IV възрастова група „Народно пеене“ и „Народни инструменти + акордеон“, ще се явяват задължително в събота на 20 април 2024г.
* Останалите индивидуални участници от категория "Народно пеене" I, II и V възрастова група ще се явят в неделя - 21 април 2024 г.
* Колективните участници от всички възрастови групи ще могат да се явяват и в двата конкурсни дни.


Ако сте попълнили грешна информация и желаете да я поправите, НЕ ПОПЪЛВАЙТЕ НОВА ЗАЯВКА.
Можете да поправите отговорите си чрез копието, изпратено на Вашия имейл, или да се свържете с нас, за да нанесем корекциите.


„Орфеево изворче" 20 и 21 април   2024 г.

Заявките са затворени

СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ - 20.03.2024 г.

СРОК ЗА ПЛАЩАНЕ НА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ - 20.03.2024 г.

ВАЖНО ЗА КОНКУРС 2024!

  • Организаторите си запазват правото да преустановят приемането на заявки (по-рано от 20 март) в случай, че капацитетът на залите бъде изчерпан предварително според подадените заявки и преведените към тях такси в определен момент!
  • За валидни се считат само заявките, за които е направен превод на таксата участие! Заявка без преведена към нея такса - участие за 2024 г., няма да бъде добавена в графика.
  • Всеки участник в конкурса, който е заплатил индивидуално участие и му се налага да се яви с още два колективни състава, не дължи такса за третото си участие! /Пример – ако един певец се явява веднъж индивидуално и след това в трио и хор - същият не дължи такса за третото си участие в хора./

Моля, прочетете инструкциите за попълване!

*Всеки участник, подал заявка за участие, ще бъде вписан в програмата на конкурса, след заплащане на таксата за участие. Заплащането става на каса на EasyPay:
КИН:8267887927 Oснование за превода: Име на участник (ако е индивидуален - трите имена, ако е група - името на групата), град, брой участници.
 Вижте тарифите на EasyPay тук
Може да платите и по банков път: Банкова сметка: ДСК - BG30STSA93000024120152 за конкурса „Орфеево изворче
С изпращането на заявката за участие, Вие декларирате, че сте прочели и сте съгласни с общите условия и регламента на конкурса.
Полетата, отбелязани със звездичка (*), са задължителни. Заявката няма да бъде изпратена, ако не сте попълнили някое от тези полета, и програмата ще Ви върне обратно на непопълненото поле.
Първото поле е за Ваш e-mail адрес. То е задължително и без него не може да продължите. На този имейл ще получите потвърждение за регистрация и ще можете да правите промени по информацията, която сте попълнили. (Ако след регистрация не получите имейл с потвърждение, проверете в "нежелана поща" или SPAM. Ако и там липсва потвърждение на заявката ви, пишете ни на e-mail: nmfs.orfeevoizvorche@gmail.com,  на официалната ни страница във facebook, или се свържете с нас на посочените телефони в раздел „контакти“. Ние ще проверим дали заявката е приета.)

В първата част се попълва информация за участниците: име, адрес и телефон за контакт. Индивидуалните участници попълват три имена, а групите името на формацията.
В полето "Име на организация" се вписва името на институцията, юридическото или частно лице, което участникът представлява, ако има такова.
(Например: Читалище "Просвета 1956", ОДЗ "Кокиче", Школа "Кукер")
"Име на ръководител" е отговорното лице. Най-добре същият да е и лицето за контакт.
"Дисциплина" - за да определите към коя дисциплина спада Вашето изпълнение, погледнете регламента на конкурса.
"Възрастова група" - Според изискванията на МК от 2018 г., участниците се разделят в 5 (пет) възрастови групи:• I-ва група, детски градини - до постъпване в първи клас; ІІ-ра група, от 1 – 4 клас, начален етап на образование; ІІІ-та група, от 5 – 7 клас, прогимназиален етап на образование; ІV-та група, от 8 – 12 клас, гимназиален етап до навършване на 18-годишна възраст; V-та група – от 18 до 29 навършени години (младежи).
"Избор на предпочитан ден и час за явяване" -  Заявяването на предпочитан ден и час ще улесни организацията и ние ще направим каквото е възможно за да се съобразим с Вашето желание. Тази заявка няма задължителен характер  и е възможно да се наложи промяна. Денят и часът на Вашето участие ще бъдат официално изнесени в програмата на конкурса.
"Декларация за съгласие" е задължително поле, с което Вие показвате, че сте запознати с УСЛОВИЯТА НА КОНКУРСА и сте съгласни с тях.

Comments are closed.