Програма 2018

Всички ръководители трябва задължително да се явят в НЧ „Св. Климент Охридски 1858“ за регистрация най-малко един час преди явяването си по график.

Моля, задължително носете с Вас бордерото, което сте получили от банката при внасяне на таксата за участие. По този начин ще удостоверите, че сте внесли такса, и че тя е правилната сума.

По регламен всички идивидуални участници изпълняват 2 или 3 произведения с времетраене не повече от 5 минути! Моля да се съобразите с това изискване, за да няма отклонение от графика!

Промени в графика вече не са възможни.

Желаем на всички участници успех!

Програма за петък 23.03.2018


 

23.03 /петък/: График народно пеене II възрастова група

23.03 /петък/: График народно пеене I, III и V възрастови групи

23.03 /петък/: График хорове, вокални групи, вокално-инструментални ансамбли, танцови състави, автентичен фолклор, народни инструменти, народни оркестри, камерни инструмнетални групи

Програма за събота 24.03.2018


 

24.03 /събота/: График народно пеене II и III възрастови групи

24.03 /събота/: График народно пеене I, IV и V възрастови групи

24.03 /събота/: График хорове, вокални групи, вокално-инструментални ансамбли, народни оркестри, камерни инструментални и вокални състави, автентичен фолкор

24.03 /събота/: График танцови състави

24.03 /събота/: График народни инструменти - индивидуални изпълнители

Програма за неделя 25.03.2018


 10:30 ч. - Гала концерт на лауреатите - Концертна зала НЧ „Св. Климент Охридски - 1858“

Участниците в Гала-концерта са:
- Носителите на Първа, Втора и Трета награда в категория „Индивидуален изпълнител - народно пеене“ IV-та възрастова група.
- Носителите на Първа награда в категория „Индивидуален изпълнител - народни инструменти“
- Носителят на Наградата на Фен Фолк ТВ
-Други наградени участници по преценка на журито и организаторите

Списъкът и редът на участниците ще бъде публикуван тук веднага след обявяването на наградените участници, както и изложен във фоайето на читалището.
Всички големи награди ще бъдат връчени по време на Гала-концерта и могат да бъдат получени само лично от наградените участници.

 


Моля, ако видите нередност, несъответствие, не откриете името си, въпреки че сте превели сума, или не можете да се явите в часа, в който сте вписани, свържете се с нас на e-mail nmfs.orfeevoizvorche@gmail.com или на официалната ни страница във фейсбук.


*Организаторът си запазва правото на промяна.

Facebook Comments

Comments are closed.