Конкурс „Орфеево изворче“

Националният детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ се организира от националния музикално-фолклорен съюз „Орфеево изворче“, чийто председател е доц. д-р Георги Петков.  Конкурсът се провежда всяка година в края на месец март в град Стара Загора. Първото му издание е през 2000 г.

Народно пеене IV група - всички участници от 18.07.2020 г. ... See MoreSee Less

3 days ago  ·  

View on Facebook

Колегите от Ария България се забавляваха много по време на прослушванията пред жури. Но в тази кризисна обстановка, която наложи този тип провеждане, се роди една възможност за изключително иновативно и модерно оценяване. Заради дигиталните технологии, индивидуалните микрофони и отделните записи, журито можеше да направи своя избор много прецизно при класирането в силно конкурентната III група. Със сигурност ще опитаме да въведем тези модерни решения като обичайна практика в Орфеево изворче. ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·  

View on Facebook

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

Разпяването за конкурса е истинско удоволствие за участниците, журито и екипа на Орфеево изворче, заради великолепната акустика в Регионалния исторически музей Стара Загора. <3 Благодарим на г-н Петър Калчев - директор на РМИ, че ни помогна да проведем юбилейния конкурс!
Препоръчваме на всички, които идват в града, да посетят този музей, заслужава си!
... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

View on Facebook

Малките герои на България в студиото на Ария България

Prev 1 of 3 Next
Prev 1 of 3 Next

Facebook Comments

Comments are closed.